Over Projectkoor ‘Werk in Uitvoering’

Projectkoor ‘Werk in uitvoering’ is een bijzonder en uniek Tongelres initiatief om mensen bij elkaar te brengen die een passie hebben voor zingen. We formeren een koor voor een project met mensen, jong en oud, die het leuk vinden om samen met elkaar te zingen. De projecten worden afgesloten met één of meerdere uitvoeringen voor publiek. We zingen een zeer gevarieerd repertoire: van Hazes tot The Beatles, van gospel tot rock. Natuurlijk leggen we de muzikale lat zo hoog mogelijk maar wat ons echt bindt is het enthousiasme en plezier.

 

Bij ons word je geen lid van het koor, maar wel onderdeel van een project. Dit betekent dat je in een bepaalde periode wekelijks repeteert. Met één of meerdere uitvoeringen als einddoel van het project. En daarna? Dan mag je doorgaan met het volgende project, maar dat hoeft natuurlijk niet!

 

Goed om te weten:

Een impressie van onze laatste show kun je vinden op www.koorstelling.nl.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

icon_mail Stuur ons een mail
icon_telefoon 06 - 53711135

Voordelen?

  • Geen langdurige verplichtingen
  • Samenwerken aan een muzikaal resultaat
  • Grote diversiteit (andere mensen, ander thema, andere muzikale begeleiding)
  • Laagdrempelig: je mag ook meedoen als je nog nooit gezongen hebt en zelfs als je denkt dat je helemaal niet kan zingen. Het gaat er om dat je het leuk vindt! Op dit moment hebben we beperkt plekken (zie meedoen).
  • Eigen inbreng voor nieuwe projecten juichen wij toe