Doe je mee?

Je wordt geen lid van het koor, maar onderdeel van een project. Een project heeft een thema en duurt meestal 20 weken met wekelijkse repetities. Einddoel van het project is één of meerdere uitvoeringen. Na afsluiting van een project bepaal je zelf of je wel of niet mee wilt doen aan het volgende project. En weet je wat zo leuk is? Om mee te zingen in een koor hoef je helemaal geen zangtalent te hebben! Als je het maar leuk vindt om te zingen, daar gaat het om!

Kosten?

Wij zijn niet uit op winst. De kosten van het koor zitten voornamelijk in de huur van de repetitieruimte en de aanschaf van muziek. Voor het uitvoeren van het project, zoeken we sponsors en vragen we subsidie aan. Hiermee blijven de kosten voor de leden beperkt. Per project stellen we de contributie vast.

Aanmelden?

Je mag altijd komen kijken tijdens een repetitie. Of je mee kan doen hangt af van het aantal aanmeldingen. Dus is het handig om vooraf even een mail te sturen of te bellen. Overigens haneteren we altijd een proefperiode van 3 repetities. Zo kunnen we van beide kanten bekijken of het goed bevalt.

 

En niet te vergeten: als je lid wordt van ons koor, accepteer je ook onze algemene voorwaarden en privacyverklaring (zie hiernaast).

Goed om te weten:

Een impressie van onze laatste show kun je vinden op www.laatstedans.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

icon_mail Stuur ons een mail
icon_telefoon 06 - 53711135